Bun venit la Scoala Superioara de Aviatie Civila

Welcome to Romanian Aviation Academy

Anunt Angajare

Anunt angajare Sef Serviciu si Asistent Medical Generalist

Anunt angajare Director Zbor

Curs de pregatire de securitate pentru personalul care efectueaza controlul accesului si activitati de supraveghere si patrulare la aeroport. Durata: 18 ore instruire teoretica (3 zile). Cost 135 euro/cursant. Data incepere: 21.03.2016.

Anunt angajare pilot avion

Curs teoretic modular ATPL(A) pentru detinatorii de licenta PPL(A). Data incepere curs 04.04.2016.

Curs PPL(A). Data Incepere curs 04.04.2016
Cursul PPL(A) este primul pas pentru obtinerea pe filiera modulara a licentei frozen ATPL(A). Pretul unui curs ATPL(A): incepand de la 37.000 EUR

Curs formare initiala Insotitoti de Bord. Data incepere curs 06.06.2016.

Anunt angajare inginer aviatie

Incepand cu data de 27.07.2015, Scoala Superioara de Aviatie Civila organizeaza cursul de obtinere a certificatului general de operator (Radiotelefonie). Durata cursului: o saptamana (5 zile). Pretul cursului: 250EUR.

Incepand cu data de 11.01.2016, in fiecare zi de JOI pana la finalul anului 2016, Scoala Superioara de Aviatie Civila organizeaza cursul de reconfirmare pentru prelungirea valabilitatii certificatului general de operator (Radiotelefonie). Inscrieri cu minimum 10 zile lucratoare inainte de data pentru care cursantul opteaza. Scoala isi rezerva dreptul de a nu organiza instruirea pentru un numar mai mic de 5 cursanti/serie (cei inscrisi sunt automat reprogramati pentru saptamana urmatoare, samd).

EVIDENTA ZBOR

Programare zbor Baneasa

Datorita diferitor situatii operationale planificarea la zbor se poate schimba in cursul unui saptamani. Elevii programati la zbor/simulator sunt rugati sa consulte zilnic planificarea.

FORMULAR DE RAPORTARE VOLUNTARA (VOLUNTARY REPORT FORM)

Informatii referitoare la PROGRAMUL AEROTAXI CU ELICOPTERELE EC120B se pot obtine la tel 021.232.1101 int 118, 0372.753.548 (Vodafone) sau info@aviationacademy.ro

PROGRAMUL DE INSTRUIRE SAPTAMANAL (POS)

Cursantii pot descarca programul saptamanii curente de la link-ul de mai jos. Programele pe saptamani (retroactiv) se pot descarca de la link-ul corespunzator din zona din dreapta a acestei pagini (Program saptamanal de instruire) sau din arhiva anilor precedenti (zona din stanga a paginii).

Actual Schedule - Programul orar saptamanal

Reguli generale de inscriere la cursuri:

Fiecare cursant va depune la departamentul “Registratura” SSAvC (parter, sediul central) un dosar cuprinzand:
 • Nume, prenume cursant
 • Denumirea cursului solicitat
 • CNP cursant
 • Telefon/gsm cursant
 • Adresa de email cursant
 • Formularul “Cerere de inscriere” completat (click for download, ext .doc).

Suplimentar, oricarei cereri ii vor fi atasate:

 • Copie CI
 • Copie certificat de nastere
 • Copie diploma bacalaureat (sau de studii superioare, daca e cazul)
 • 4 fotografii tip pasaport (recente, color)
 • (pentru unele cursuri se solicita si un extras de cazier judiciar, in situatia in care se impune accesul in zonele securizate ale unor aeroporturi)
NOTE:
 1. Nu vor fi procesate dosarele care nu cuprind aceste date.
 2. Pentru organizatiile care solicita inscrierea la cursuri, datele de mai sus (cu exceptia formularului, copiilor si a fotografiilor) pot fi transmise sub forma tabelara prin adrese semnate, stampilate si inregistrate. Copiile de tip “xerox” si fotografiile pot fi expediate prin corespondenta postala in perioadele declarate pentru inscrieri.

The site is still under construction, but due to popular demand we decided that it should go live and be filled-in on the fly. Please subscribe to the feed in order to be up-to-date. Any addition or modification to the site will be announced.